Keskiviikon Viking Lotto ja tulospalvelu

Lähetämme Viking Loton tulokset arvonnan jälkeen sähköpostiisi, kun numerot ovat selvinneet. Sama palvelu sisältää myös ”tavallisen” Loton, Eurojackpot-loton sekä Jokerin numerot. Yksi rekisteröityminen kattaa kaikki nämä pelit.

<<<< Liity ilmaiseen Viking Lotto tulospalveluun viereisestä lomakkeesta*

*Yksi rekisteröityminen riittää kaikille peleille

Voit halutessasi tulla myös kurkistamaan viimeisimmän Viking Loton arvonnan tulokset tälle aukeamalle Pelitulokset.netissä.

Viking Lotto tulokset netissä

Kierros

Voitonjako

Lisävoittoluokat

Keskiviikko-Jokeri

Kierros

Voitonjako

Viking Loton säännöt

Viking Lotossa pääset valitsemaan 6 numeroa 48 numeron ruudukosta. Halutessasi voit myös arpoa numerot ja toki rivejä voi olla enemmän kuin yksi. Arvonnassa Veikkaus arpoo kuusi numeroa sekä kaksi lisänumeroa. Yksi vikinglottorivi on 0,6 euron arvoinen.

Viking Loton pelimuotoja ovat peruspeli, järjestelmä ja harava. Perusrivejä voit pelata kerrallaan enintään 20 kappaletta.

Järjestelmäpelaamisessa voit sisällyttää enemmän kuin tavalliset kuusi numeroa samaan riviin. Viking Loton voit pelata 7, 8, 9, 10 ja 11 numeron järjestelmiä.

Haravajärjestelmä on ”epätäydellinen” järjestelmä, jossa on valittu rivejä kaikista muodostettavissa olevista perusriveistä. Haravajärjestelmässä on aina vähemmän rivejä kuin täydellisessä järjestelmässä. Viking Lotossa on käytössä 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ja 24 numeron järjestelmim.

Kaikkien (harava)järjestelmien kokonaishinta on järjestelmän sisältämä rivimäärä kerrottuna rivihinnalla.

Kun maksat 0,20 euron lisämaksun, rivi osallistuu myös Viking Loton lisävoittoluokkiin. Kun maksat 0,80 euroa, päääset VikingPlus-peliin, pääset mukaan Viking Loton sekä viiden voittoluokan että kuuden VikingPlus lisävoittoluokan arvontaan.

Viking Loton yhteydessä voit pelata lisäksi kahden euron arvoista Keskiviikko-Jokeria.

Viking Lottoa on mahdollista pelata 2, 3, 5 tai 10 viikon kestopelinä sekä ikipelinä. Ikipeli on kestopeli, joka viikkopeleissä veloitetaan pelitililtä arvontaa edeltävänä päivänä. Ikipeli jatkuu niin kauan, kun pelitilillä on riittävästi rahaa. Ikipelin voi keskeyttää halutessa koska tahansa.

Viking Loton voittoluokat

Viking Loton voittoluokkia ovat 6, 5+1, 5, 4 ja 3 oikein. VikingPlus-pelissä voittoluokkia ovat myös 4+2, 4+1, 3+2, 3+1, 2+2 ja 2+1.

Viking Loton Historia

Viking Lotto aloitettiin maaliskuussa 1993. Suomen lisäksi Viking Lottoa pelataan Ruotsissa, Virossa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Jokainen maa maksaa jokaisesta pelatusta rivistä 0,04 euroa päävoittoon.

Viking Lotossa on ollut vuodesta 2004 lähtien mukana Onnennumero -potti, johon jokaisesta pelatusta rivistä siirtyy 0,012 euroa.