Ilmainen Lottonumerot tulospalvelu

– Ovatko uusimmat lottonumerot hukassa, kyllästyttääkö Loton tulosten etsiminen netistä?
– Meillä on vastaus ongelmiisi!

Saat Lottonumerot ja voitonjaon suoraan sähköpostiisi, kun liityt Pelitulokset.netin ilmaiseen tulospalveluun. Palvelumme sisältää perinteisen Loton lisäksi Viking Loton, uuden Eurojackpot-loton sekä Jokerinumerot.

<<<< Tilaa ilmaiset lottonumerot / lottotulokset viereisestä lomakkeesta*

*Yksi rekisteröityminen riittää kaikille peleille

Lottonumerot ja Lauantai-Jokeri ilmestyvät arvonnan jälkeen myös tälle aukeamalle. Palvelu pitää sisällään Loton ja Jokerin voitonjaon.

Liittymällä sähköpostilistaan sinun ei tarvitse enää etsiä tuloksia täältä (eikä miltään muultakaan sivustolta) vaan ne tupsahtavat voitonjakoineen vaivattomasti sähköpostiisi.

Loton tulokset netissä

Kierros

Voitonjako

Lauantai-Jokeri

Kierros

Voitonjako

Veikkauksen Loton säännöt

Veikkauksen Lotossa valitset 7 numeroa 39 numeron ruudukosta. Seitsemän numeroa voidaan halutessasi myös arpoa puolestasi. Arvonnassa arvotaan 7 voittonumeroa ja 2 lisänumeroa. Yksi rivi lottorivi maksaa yhden euron.

Yhden seitsemän numeron lottorivin lisäksi voit pelata järjestelmää ja haravaa. Järjestelmässä yhteen rivin sisällytetään enemmän kuin perusrivin seitsemän numeroa. Loton järjestelmässä ovat mukana 8, 9, 10 ja 11 numeron vaihtoehdot.

Haravajärjestelmä on epätäydellinen järjestelmä, jossqa on poimittu valikoima rivejä kaikista niistä perusriveistä, jotka valituilla numeroilla voidaan muodostaa. Lottoa pelatessasi voit valita 12, 13, 14, 15, 16 tai 18 lottonumeron haravan.

Järjestelmän ja haravan hinta on rivimäärä kerrottuna rivihinnalla. Loton yhteydessä voit pelata myös Lauantai-Jokeria.

Voit pelata Lottoa myös 2, 3, 5 tai 10 viikon kestopelinä tai ikipelinä. Ikipeli jatkuu niin kauan kuin sinulla on Veikkauksen pelitilillä rahaa.

Loton voitonjako

Loton voittoluokat ovat 7, 6+1, 6, 5+2, 5+1, 5, 4+2, 4+1, 4, 3+2 ja 3+1-oikein. Plussan perässä on mainittu lisänumerot.

Voitonjako vaihtelee joka viikko pelattujien rivien sekä aikaisempien voittojen mukaan.

Loton historia

Lotto on alkujaan Italiassa kehittetty peli, joka saapui Suomeen vuonna 1970. Loton TV-lähetykset alkoivat lähes saman tien vuonna 1971.

Vuoteen 1980 asti valittiin kuusi numeroa väliltä 1-40, minkä jälkeen muutaman vuoden ajan valittiin 7 numeroa väliltä 1-37. Nykyisin valitaan 7 numeroa 39:stä.

Vuosien saatossa loton päävoiton koko on kasvanut kaiken aikaa. Esimerkiksi tällä vuosikymmenellä on saatu jo joitakin yli 10 miljoonan euron potteja.

Tähän asti Lotto on ollut Suomen isoin rahapeli mutta nyttemmin sen on syrjäyttänyt eurooppalainen Eurojackpot, jonka tulokset saat myös palveluna sähköpostiisi.