Jokaisessa meilissämme on yksi Lotto ja Jokeri tulos

Lotto ja Jokeri kuuluvat Suomessa yhteen kuin paita ja peppu. Kaikkien kolmen Suomessa pelattavan loton yhteydessä järjestetään myös Jokerin arvonta.

<<<< Tilaa ilmaiset Lotto ja Jokeri -tulokset viereisestä lomakkeesta*

*Yksi rekisteröityminen riittää kaikille peleille

Näet Jokerin tulokset myös tältä aukeamalta. Tulokset päivitetään sivulle välittömästi ja välittömästi voitonjaon selvittyä lähetetään email-viesti kaikille uutiskirjeeseen rekisteröityneille.

Jokeripelien tulokset

Keskiviikko

Kierros

Voitonjako

Perjantai

Kierros html; charset=utf-8">

Voitonjako

Lauantai

Kierros

Voitonjako

Jokerin säännöt

Jokeripelejä on kolme: Lauantai-Jokeri, Keskiviikko-Jokeri ja Perjantai-Jokeri. Yksi Lotto ja Jokeri arvotaan aina samaan aikaan. Jokeripelissä valitset seitsemän numeroa, joita verrataan Veikkauksen arpomaan numerosarjaan.

Voit pelata Jokeria peruspeli- tai järjestelmä-muotoisena. Peruspelissä voit pelata itse valitsemillasi numerosarjoilla (max 20 kpl) tai voit myös arpoa numerot.

Kun pelaat järjestelmäpeliä, merkitset vähintään yhden vaihtoehtoisen numeron peliriville. Järjestelmä sisältää kaikki pelirivit, jotka valituilla numeroilla voidaan muodostaa. Järjestelmän hinta on järjestelmän sisältämä rivimäärä kerrottuna yhden pelirivin hinnalla.

Kertapelin lisäksi voit pelata Jokeria kestopelinä tai ikipelinä. Kestopeli jatkuu 2, 3, 5 tai 10 arvontaa ja kuten arvata saattaa, ikipeli jatkuu niin kauan kun Veikkauksen pelitililläsi on rahaa. Ikipelin voit luonnollisesti myös keskeyttää halutessasi.

Jokerin voittoluokat

Voitat, jos omasta numerosarjastasi löytyy vähintään kaksi samaa numeroa samasta kohtaa kuin arvotussa numerosarjassa.

Jokerin voittoluokkia ovat 2, 3, 4, 5, 6 ja 7 oikeaa numeroa oikeassa kohtaa numerosarjaa.

Jokeripelin historiaa

Ensimmäinen jokeriarvonta pelattiin 1978. Tuolloin jokeri oli vielä 6-numeroinen. Vuonna 1982 Jokeri muuttui nykyiseen 7-numeron peliksi. Vuodesta 1999 lähtien pelaajat ovat saaneet itse valita numerosarjansa.