Perjantain Eurojackpot tulokset sähköpostiin

– Eurojackpot on uusi, euroopalainen megalotto
– Meiltä saat Eurojackpot tulokset helposti ja ilman vaivaa

Pelitulokset.net lähettää Eurojackpot tulokset jälkeen sähköpostiisi, kun numerot on arvottu. Sama palvelu sisältää myös “tavallisen” Loton, Viking Loton sekä Jokerin numerot. Yksi rekisteröityminen kattaa kaikki nämä pelit.

<<<< Liity ilmaiseen Eurojackpot -tulospalveluun viereisestä lomakkeesta*

*Yksi rekisteröityminen riittää kaikille peleille

Voit halutessasi tarkastaa viimeisimmän Eurojackpot arvonnan tulokset myös tältä aukeamalta. Lähetämme Eurojackpot tulokset voitonjakoineen välittömästi sähköpostiisi, kun ne ovat selvinneet.

Eurojackpotin tulokset netissä

Kierros

Voitonjako

Perjantai-Jokeri

Kierros

Voitonjako

Account Suspeuroandeuroad

Eurojackpot säännöt

Pelissä valitset ensin viisi numeroa 50:stä ja sitten kaksi nk. tähtinumeroa kahdekasta. Rivisi numerot voidaan myös arpoa puolestasi. Yksi rivi maksaa 2,00 euroa.

Eurojackpotissa voit pelata normaalia riviä (5+2 numeroa) tai järjestelmää.

Järjestelmässä sisällytetään usea rivi samaan peliin. Järjestelmä pitää sisällään kaikki ne perusrivit, jotka valituilla numeroilla voidaan muodostaa. Eurojackpotin järjestelmäpelejä on kaikkiaan 26 kappaletta. Järjestelmän kokonaishinta on järjestelmän sisältämä rivimäärä kerrottuna rivihinnalla.

Eurojackpotin yhteydessä sinun on mahdollista pelata myös Perjantai-Jokeria. Yhden jokeririvin hinta on 2 euroa.

Eurojackpotia voi pelata myös kestopelinä tai ikipelinä. Ikipeli on jatkuu niin kauan kuin haluat ja kestopeli kestää 2, 3 tai 5 viikkoa.

Arvonnassa arvotaan viisi päänumeroa ja kaksi tähtinumeroa. Eurojackpotin arvonta suoritetaan kerran viikossa perjantaisin.

Voitonmaksu

Eurojackpot-lotossa on yhteensä 12 voittoluokkaa. Tässä ne ovat suurimmasta pienmpään (plussan perässä on tähtinumeroiden määrä): 5+2, 5+1, 5, 4+2, 4+1, 4, 3+2, 3+1, 2+2, 3, 1+2, 2+1.

Eurojackpot Euroloton historia

Eurojackpot on uuni tuore lottopeli, ensimmäinen arvonta suoritettiin 23. maaliskuuta 2012. Eurojackpot on monikansallinen lottopeli, jonka päävoitto vaihtelee 10 miljoonasta aina 90 miljoonaan asti.

Eurojackpot on Suomen isoin lotto. Eurojackpot-lotto on Suomen lisäksi pelattavisssa Saksassa, Hollannissa, Tanskassa, Virossa, Italiassa ja Sloveniassa.